TILANNEHUONE

Sport hankki ruotsalaishyökkääjän

29.11.2023 17:29

Liiga

Vaasan Sport on hankkinut hyökkäysosastolleen vahvistukseksi Sebastian Wännströmin, 32. Ruotsalaispelaajan sopimus kestää loppukauden. Häntä odotetaan Sportin paitaan tällä viikolla.

Kokenut Wennström on pelannut Liigaa aiemmin Porin Ässissä. Urallaan hän on pelannut myös Ruotsin SHL:ssä, Sveitsissä, Venäjän KHL:ssä ja Pohjois-Amerikan AHL:ssä. Ketteränä luistelijana tunnettu Wennsrtröm tuo laajuutta Sportin hyökkäyskalustoon.

”Erik Brownin poistuttua kokoonpanostamme, olemme olleet erittäin ohkaisella hyökkäysosaston kanssa ja esimerkiksi Axel Holmströmin poissaolo on näkynyt selvästi viime pelien tuloksissamme. Nuoret pelaajamme Oskari Hult ja Jesse Rantanen ovat tulleet hienosti sisään Liigan, samoin kuin viime viikonloppuna pelanneet TUTO-yhteistyöpelaajat Miika Tiihonen ja Joel Kerkkänen. Saimme tärkeää tietoa pelaajista ja siitä, että he pystyvät jo pelaamaan Liigassa, mutta tarvitsimme kärkikenttiin kokemusta, kiekollista osaamista ja erityisesti – viime peleissä haasteena ollutta -maalintekotaitoa”, Sportin urheilujohtaja Herkko Koski kertoo tiedotteessa.