Sportin kausi paketissa – KalPa jatkoon

17.03.2024 20:09

Liiga

KalPa katkaisi pudotuspelinäytelmän Sportia vastaan heti toisessa ottelussa. KalPa voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen perjantaina vakuuttavasti maalein 4–1 ja sunnuntaina ottelu päättyi KalPalle luvuin 4–2 Vaasassa.

Sunnuntaina Sportin maaleista vastasivat Valtteri Hietanen ensimmäisessä erässä ja Carl Mattsson toisen erän alkupuolella. KalPa joutui siten heti alussa takaa-ajoon, mutta toisessa erässä Matyas Kantner kavensi ensin 1–2:een ja erän lopulla Tuomas Kiiskinen onnistui 2–2-tasoituksessa ylivoimalla. Päätöserässä Oliver Kapanen vei KalPan 3–2-johtoon ja loppulukemista vastasi Benjamin Korhonen laittamalla kiekon tyhjään maaliin.

Toisen erän alussa ottelu jouduttiin keskeyttämään toviksi, koska jää oli nii heikossa kunnossa ja se vaati huoltotoimia.

Ottelun päättyessä Sportin päävalmentaja Risto Dufvan pitkä valmennusura tuli päätökseen. Dufva ja myös Sportin kapteeni Erik Riska ilmoittivat jo aiemmin lopettavansa tähän kauteen.

KalPa kohtaa puolivälierissä Ilveksen ensi torstaina.