TILANNEHUONE

Sport jatkospimukseen hyökkääjänsä kanssa

14.12.2023 13:41

Liiga

Vaasan Sport tiedottaa käyttäneensä ruotsalaishyökkääjä Carl Mattssonin, 24, pelaajasopimuksen option. Siten pelaaja jatkaa Sportissa myös kauden 2024-25. Mattsson sanoo viihtyvänsä Vaasassa, joten jatko oli helppo päätös. Hyökkääjä on tehnyt runkosarjan 26 ottelussa tehot 3+9.

”Carl on osoittanut, että pystyy pelaamaan omia vahvuuksiaan hyödyntäen liigassa. Olen alusta asti ollut vakuuttunut hänen luonteestaan ja työmoraalistaan. Hänen ollessa kentällä tapahtuu paljon hyviä asioita, joita ei välttämättä heti huomaa, jos ei hieman tarkemmin seuraa”, Sportin urheilujohtaja Herkk Koski sanoo tiedtteessa.

”Hän on vahva luistelija, ja pelaa peliä kokonaisvaltaisesti ja auttaa omaa viisikkoaan työmäärällään. Callen kanssa käydyissä keskusteluissa tuli selkeästi esille, että hän haluaa kehittää omaa kiekollista peliään ja maalinteon tehokkuutta, jotta hän voisi auttaa joukkuetta omalla panoksellaan entistä enemmän. Tällainen kehityshakuisuus ja sisäinen palo kehittyä sopii erinomaisesti joukkueemme arvoihin, ja tällaisia pelaajia haluamme Vaasaan jatkossakin.”