Spurs otti tarvittavan voiton – Son tutkimuksiin

02.11.2022 09:14

Tottenhamin Son loukkaantui ensimmäisellä puoliajalla Marseillessa.©AOP

Valioliiga

Tottenham Hotspur voitti Marseillen Mestarien liigan ottelussa tiistaina maalein 2-1.  Tottenham vei lopulta nimiinsä D-lohkon. Ottelun maaleista vastasivat Marseillen Chancel Mbemban ensimmäisen jakson lisäajalla, sekä Spursin Clément Lenglet 54. minuutilla ja Pierre-Emile Højbjerg ottelun toisen jakson lisäajalla. Spursin tsemppasi lopulta vauhtiin apuvalmentaja Cristian Stellini, kun manageri Antonio Conte istui katsomossa saatuaan punaisen kortin edellisessä ottelussa.

Spursissa koettiin ensimmäisellä puoliajalla myös kauhunsekaisia tunteita. Joukueen eteläkorealaisvahvistus kolautti päät yhteen pallon tavoittelutilanteessa Mbemban kanssa ja loukkasi itsensä. Pelaaja sai hoitoa kentällä ja hoiperteli huterasti lopulta pukuhuoneeseen omin jaloin. Siinä vaiheessa Sonin poski alkoi jo turvota.

Son voi jo paremmin ottelun lopulla ja oli juhlistamassa kentällä voittoa ottelun päättyessä. Pelaaja menee tutkimuksiin keskiviikkona.

”Juuri nyt emme tiedä onko hänellä aivotärähdys. Vammaa on kasvoissa. Silmä on turvoksissa”, Stellini avasi lehdistölle ottelun jälkeen.

”Toisella puoliajalla meillä muuttui jokin. Puhuimme pukuhuoneessa siitä energiasta, jota tarvitsemme toiselle puoliajalle. Stadionilla oli todella kuuma ensimmäisellä jaksolla ja joskus on myös normaalia antaa vastustajan käyttää silloin energiaansa ja ottaa käyttöön omaansa vasta toisella puoliajalla. Sellainen voi myös olla strategia”, valmentaja avasi.

”Mutta meidän täytyy pystyä pelaamaan koko 90 minuuttia samalla tasolla.”

Marseille oli vain yksi haaste Tottenhamin peliviikolla. Spurs isännöi sunnuntaina Liverpoolia Valioliigan ottelussa. Siihen mennessä pitää selvittää Sonin terveystilanne ja muun joukkueen jaksaminen. Ennen MM-kisoja on edessä vielä myös Valioliigan ottelu Leedsiä vastaan 12. marraskuuta.