TILANNEHUONE

Spursin Conte huolissaan pelaajien jaksamisesta

05.11.2022 12:26

Spursin Conte huolissaan pelaajien jaksamisesta

Antonio Conte kritisoi kiivasta pelitahtia.©AOP

Valioliiga

Tottenham Hotspur matkaa Liverpoolin vieraaksi sunnuntaina hieman rampana. Mestarien liigan ottelussa Marseillea vastaan loukkaantunut Son Heung-min oli silmäluun leikkauksessa perjantaina ja sivussa on yhä myös Richarlison. Loppuviikon harjoituksissa oli ainakin osaksi jo mukana Rodrigo Bentancur ja Dejan Kulusevski.

Tottenhamin manageri Antonio Conte on jo muutamaan otteeseen kritisoinut tämän kauden peliaikatauluja, jotka MM-kisat sekoittavat täysin. Hänen mielestään pelaajien jaksamisesta ei välitetä enää yhtään, tärkeää on vain jalkapalloshow.

”Tällainen aikataulu on aivan hullu”, Conte sanoi Valioliigan lehdistötilaisuudessa.

”Monet kerrat olen kuullut puhuttavan pelaajien hyvinvoinnista, mutta eivät he todella ole huolissaan pelaajien hyvinvoinnista, jos aikataulu on tällainen. Aina ollaan kiinostuneita vain siitä, että show jatkuu.”

Pelaajilla pitää kiirettä. He pelaavat seurajoukkueissaan eri maiden liigoja, Mestarien liigaa, Eurooppa-liigaa ja konferenssiliigaa. Päälle tulee tänä vuonna kesken kauden MM-kisat. Pelejä on saattanut olla jo monta yhdellä viikolla. Conte kritisoi myös sitä, että ottelut Englannissa jatkuvat heti MM-kisojen jälkeen.

”Tiesimme, että on sulaa hulluutta laittaa MM-kisat liigan ja Mestarien liigan keskelle. Minusta on hullua sekin, että kolmen päivän päästä MM-finaalista me pelaamme jo Carabao Cupia.”

Valioliiga: Liverpool – Tottenham sunnuntaina 6. marraskuuta kello 18.30.