Suarez, Taylor ja Messi tehokkaita maalitöissä

03.03.2024 08:29

Jalkapallo

Robert Taylor onnistui maalinteossa, kun MLS:n Inter Miami voitti kauden kolmannessa ottelussaan Orlando Cityn peräti maalin 5–0.

Taylor vastasi derbyssä joukkueensa kolmannesta maalista ottelun 29. minuutilla. Maalia oli syöttämässä Luis Suarez. Maali on Taylorin toinen tällä kaudella.

Ennen suomalaisen viimeistelemää osumaa Suarez oli osunut joukkueelle itse jo kahdesti. Hän teki avausmaalin ottelun neljännellä minuutilla ja iski uudellen 11. minuutilla. Suarez oli jaksolla lähellä myös hattutemppua, mutta 44. minuutilla tullut maali hylättiin paitsiona.

Ottelun toisen puoliajan maaleista vastasi Miamin Lionel Messi. Argentiinalainen viimeisteli maalinsa 57. ja 62. minuuteilla. Jälkimmäisessä Suarezilla oli jälleen jalkansa pelissä, nyt syöttöosastolla.

Miami johtaa MLS:n itäistä konferenssia kahdella voitollaan ja yhdellä tasatuloksella.