Suomelle tappio EM-futsalissa – Laukoivat pienestä tilasta

25.01.2022 00:42

Antti Koivuranta koki Kazakstanin tulivoiman EM-ottelussa.@AOP

Muu urheilu

Suomen futsalmiehet kohtasivat EM-kisojen toisessa ottelussaan maanantaina MM-kisojen nelosen, Kazakstanin. Suomi onnistui ensimmäisellä puoliajalla pitämään puoliaan, mutta toisella jaksolla vastustaja meni menojaan. Kazakstan voitti ottelun 6-2.

Kazakstanin valovoimaisin pelaaja oli maalivahti Higuita, joka osallistuu aina myös muuhun peliin aktiivisesti. Higuita teki ottelussa myös maalin.

”Ensimmäiset 25 minuuttia olivat hyvää ja muistaakseni siinä oli muutama tärkeä torjunta. Mutta sitten he tekivät niin monta maalia lyhyen ajan sisään, niin ei ehkä ollut paras esitykseni. Annoimme heille liikaa aikaa, mutta he onnistuivat myös laukomaan hyvin pienestä tilasta. Parantamisen varaa jäi”, maalivahti Antti Koivumäki analysoi liiton haastattelussa.

Suomen EM-urakka jatkuu 28.1. perjantaina, kun alkulohkon päätösottelussa tulee vastaan Slovenia. Ottelua voi seurata YLE TV2:sta tai Areenasta klo 18.30.