TILANNEHUONE

Taas lensi pullo katsomosta – Lucas Digne piteli päätään

22.01.2022 16:17

Taas lensi pullo katsomosta – Lucas Digne piteli päätään

Lucas Digne selvisi kolahduksesta nopeasti.

Valioliiga

Aston Villan pelaajat Lucas Digne ja Matty Cash saivat kokea kovia Valioliigan ottelussa Evertonia vastaan lauantai-iltapäivänä. Kaksikko juhli juuri ennen puoliaikaa Emiliano Buendian Dignen kulmapotkusta tekemää 1-0-maalia, kun katsomosta heitettiin kaksikon päälle some-tietojen mukaan roinaa, kuten juomapullo, kolikoita ja tupakansytytin. Molempia pelaajia sattui sen verran, että he pitelivät hetken päitään. Tilanteessa ei tarvittu lääkäriä, mutta stadionin kuuluttaja muistutti heti, että yleisön tulee käyttäytyä ja jos niin ei tee, voidaan katsojalle asettaa kielto tulla katsomoon. Tavaroiden heittelystä voi saada myös sakkoa. Merseysiden poliisi ja Everton tutkivat tapauksen.

Digne aiheuttaa kuohuntaa Everton-faneissa. Hänet myytin Evertonista Aston Villaan juuri ennen Rafael Benitezin erottamista Evertonin managerin paikalta viime viikolla. Ottelu oli Dignen toinen Villa-paidassa ja Aston Villa voitti ottelun Goodison Parkilla maalein 1-0.

Tavaraa on lentänyt katsomosta pelaajia kohti jo muutamia kertoja tällä kaudella sekä Englannin kentillä että muualla Euroopassa.