Tampa onnistui kotonaan – kavensi ottelusarjan

06.06.2022 05:20

Tampa onnistui kotijäällään kaventamaan ottelusarjan 2-1:een.@AOP

Tampa Bay Lightning otti ohjat kolmannessa erässä ja kavensi ottelusarjan NY Rangersia vastaan 2-1:een viime hetken kotivoitollaan. Ottelu oli vielä 42 sekuntia ennen loppukelloa 2-2-tasatilanteessa, mutta Ondrej Palatin viime hetken osuma korjasi tilanteen Tampalle.

Ottelu oli tasainen ja muodostui jännitysnäytelmäksi. Kaksi liigan huippumaalivahtia pitivät ensimmäisen erän maalinsa puhtaina. Toisessa erässä Rangers onnistui ottamaan jo kahden maalin johtoaseman Mika Zibanejadin ja Chris Kreiderin ylivoimamaaleilla. Sitten Tampan Nikita Kucherov kavensi 2-1:een erän puolivälissä. Kolmannessa erässä Tampa tuli tasoihin Steven Stamkosin ylivoimaosumalla ja meni ohi Palatin vedolla, joka oli lopulta ottelun ainoa tasakentällisin tehty maali. Ottelun tehokkain pelaaja oli Kucherov tehoillaan 1+2. Tampan Stamkos ja Rangersin Zibanejad tekivät tehot 1+1. Kaapo Kakko pelasi reilut 10 minuuttia Rangersin hyökkäyksessä. Hänellä oli muutama hyvä maalipaikka, mutta osumia ei tullut.

”Enpä sano, että annoimme tilanteen luisua käsistämme, koska pelasimme todella hyvin tänään, mutta olisimme silti voineet varastaa voiton ja sarjan tilanne olisi nyt 3-0”, Rangersin luotsi Gerard Gallant pohti NY Postille ottelun jälkeen.