Tampa vahva kotona – Rangersin meno tyssäsi

08.06.2022 06:55

Steven Stamkos teki neljännessä ottelussa jo seitsemännen maalinsa pudotuspeleissä.@AOP

NY Rangers ei pystynyt vierasvoittoihin Floridassa, vaan Tampa Bay Lightning löysi vahvan itsensä kotihallissaan kahden New Yorkin tappion jälkeen ja vei toisenkin kotiottelunsa nimiinsä maalein 4-1.

Tampa aloitti maalinteon, kun reilut kolme minuuttia oli pelattu. Pat Maroon pisti kiekon riparista sisään. Seuraava osuma tuli vasta toisen erän puolivälin jälkeen ja sen iski Nikita Kutšerov . Osuma on pelaajan seitsemäs pudotuspeleissä tänä vuonna. Kolmannessa erässä Steven Stamkos vei Tampan jo 3-0-johtoon. Rangersin kavennus tuli erän loppupuolella. Sen teki Artemi Panarin ylivoimalla. Tampan Ondrej Palat laittoi kiekon viimeisillä sekunneilla vielä tyhjään maaliin.

Ottelun ykköstähdeksi valittiin Tampan Andrei Vasilevski, joka teki 34 torjuntaa. Igor Shestrjorkin pysäytti Rangersin maalilla 27 kiekkoa. Rangersin Filip Chytil loukkaantui ottelussa. Joukkue pelasi myös ilman Ryan Stromea.

Ottelusarja jatkuu viidennellä ottelulla torstaina Madisonilla. Rangers voitti kaksi edellistä kotiotteluaan. Voitot sarjassa ovat tasan 2-2.