Tappio Washingtonille – Barkov loisti toisessa ottelussa

06.05.2022 06:41

Aleksander Barkov teki maalin torstaina.@AOP

Aleksander Barkov valittiin ottelun ykköstähdeksi, kun Florida ja Washington jatkoivat pudotuspelisarjaansa torstaina. Barkov teki yhden ja syötti yhden maalin ja Panthers voitti peräti 5-1. Barkovin maali tuli ensimmäisen erän lopulla. Juuri sitä ennen hän oli syöttänyt Aaron Ekbladin 1-0-osuman. Anton Lundell teki ottelussa uransa ensimmäisen pudotuspelimaalin. Lundellin osuma vei Floridan 4-0-johtoon.

Washingtonin ainoasta maalista vastasi Nicklas Bäckström Alex Ovetshkinin ja John Carlsonin syötöstä toisen erän alussa.

Panthers hävisi ensimmäisen osaottelunsa 4-2, joten voitto oli erityisen tervetullut.

”Tämä on kivaa. On kiva voittaa ja se on ainoa mitä haluamme tehdä. Emme selvästikään pelanneet oikealla tavalla ensimmäisessä ottelussa. Tässä matsissa rakensimme enemmän ja paransimme peliä sen edetessä”, Barkov kommentoi ESPN:lle.

Panthers-vahti Sergei Bobrovsky pysäytti ottelussa 26 kiekkoa. Washingtonin maalivahti Vitek Vanecek puolestaan 14 ennen kuin hänet vaihdettiin Ilja Samsonoviin toisen erän lopussa. Samsonov torjui tarkasti 17 kertaa. Kolmas erä oli maaliton.

Ottelusarjan voitot ovat nyt 1-1.