TILANNEHUONE

Tauti nujertui – Ancelotti pääsi sittenkin Lontooseen

06.04.2022 15:51

Tauti nujertui – Ancelotti pääsi sittenkin Lontooseen

Carlo Ancelotti on kentän laidalla keskiviikkona.@AOP

Mestarien liiga

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti pääsi sittenkin Lontooseen ennen joukkueensa Mestarien liigan puolivälierän ottelua Chelseaa vastaan keskiviikkoiltana.

Ancelotti, 62, ei voinut matkustaa pelipaikkakunnalle tiistaina pelaajien ja muun henkilökunnan kanssa, koska hän oli sairastanut koronaa maaliskuun lopusta alkaen. Häneltä oli jo jäänyt valmentamatta La Ligan ottelu Celta Vigoa vastaan  viruksen vuoksi. Pelipäivä keskiviikkona, valmentajan PCR-tulos oli kuitenkin negatiivinen ja hän lensi heti joukkueensa luokse Stamford Bridgelle.

Monet Chelsea-kannattajat toivoivat näkevänsä kentällä myös ex-Chelsea-hyökkääjä Eden Hazardin. Niin ei kuitenkaan käy, koska Hazard ei ole pelikuntoinen. Hän joutui käymään pienimuotoisessa jalkaleikkauksessa. Hazard oli pidetty pelaaja Chelseassa. Medioissa on ollut paljon toiveita hänen paluustaan Madridista Chelseaan, koska ura ei ole auennut toivotusti Espanjassa. Jos ei muut asiat, niin ainakin Chelsean myynti, on kuitenkin painanut jarrua tälle puheelle.

Sen sijaan Chelsean ex-maalivahti Thibaut Courtois tekee Realin mukana paluun Sinisten pyhättöön. Courtois oli seitsemän kautta Chelsean pelaaja, ennen siirtoaan Espanjaan 2018.

Mestarien liigaa keskiviikkona 6.4. Lontoossa: Chelsea – Real Madrid klo 22.