Teräväinen kuritti Bostonia – Aho auttamassa

25.01.2024 07:58

Carolina Hurricanesin pelaajat matkasivat yhdessä äitiensä kanssa keskiviikkoillan otteluun Bostoniin. Äideistä oli joukkueelle tsemppihyötyä, sillä Canes voitti ottelun maalein 3–2 (1–0,1–0,1–2). Canes-pelaajien äidit oli kutsuttu viettämään pelipäivää poikiensa kanssa.

Teuvo Teräväinen oli ottelussa liekeissä. Hän viimeisteli toisen erän puolivälissä joukkueensa 2–0-osuman ylivoimalla. Teräväisen kauden 15. maalia syöttivät Seth Jarvis ja Sebastian Aho. Lisäksi kolmannen erän lopulla ykkösketjun pari Teräväinen ja Aho auttoivat yhdessä Jordan Martinookia tekemään ottelun voittomaalin.

Teräväisen tehot tällä kaudella ovat 15+12. Aho on taiteillut kiekon kanssa lukuihin 16+37.

Bostonin maalit teki kolmannessa erässä Brad Marchand. Hän on nyt tehnyt Bruinsin paidassa nyt huikeat 395 maalia.

Columbuksesta viime viikolla hankittu maalivahti Spencer Martin pelasi Carolinan maalilla ensimmäisen matsinsa. Torjuntoja tuli 25.

Carolina kohtasi Bruinsin nyt ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Joukkueen kolmen viimeisen ottelun saldo näyttää kahta voittoa ja yhtä tappiota. Bruinsilta katkesi hieno viiden ottelun voittoputki.