TILANNEHUONE

Teräväinen loukkaantui – saako Puljujärvi vielä mahdollisuuden?

20.04.2023 15:58

Teräväinen loukkaantui – saako Puljujärvi vielä mahdollisuuden?

Teloittaja ja teloitettu. Jean-Gabriel Pageaun huitaisu päätti Teuvo Teräväisen kauden. @ AOP

NHL

Carolina Hurricanesin laituri Teuvo Teräväisen pudotuspelit ovat tältä kaudelta ohi. New York Islandersin Jean-Gabriel Pageau huitaisi Teräväistä vasempaan käteen sellaisella voimalla keskiviikon pudotuspeliottelun kolmannessa erässä, että suomalaiselta murtui käsi.

Teräväinen pelasi Canes-ryhmän ykkösketjussa yhdessä Sebastian Ahon ja Seth Jarvisin kanssa. Hurricanes-ryhmän päävalmentaja Rod Brind’Amour vahvisti ottelun jälkeen lehdistölle, että Teräväisen vamma vaatii pikaista leikkaushoitoa.

”Kuten on jo sanottu, niin kyllähän tuo oli kunnon kirvesisku. Sen näkee hyvin tilanteen hidastuksesta”, ElmoTV:n Samuel Savolainen toteaa.

”Teräväisen kausi ei ole ollut mitenkään hehkeä, mutta ei hänen tekemisiään voi kuitenkaan mitenkään väheksyäkkään. Isoin kysymys tässä on, että antaako Teräväisen loukkaantuminen vielä yhden takaportin Jesse Puljujärvelle, joka ei ole enää mahtunut joukkueen pelaavaan kokoonpanoon.”

”On äärimmäisen mielenkiintoista nähdä, mitä päätöksiä Canesin valmennusjohto nyt tekee. Varmasti Puljujärven nimi on ainakin mukana valintakeskusteluissa”, Savolainen lisää.

Hurricanes voitti Islandersin kotihallissaan kahdessa ensimmäisessä ottelussa ensin 2–1 ja sitten jatkoajalla 4–3 ja Carolina johtaa sarjaa siten 2–0. Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran perjantaiyönä New Yorkissa.