Teräväinen osui ja Aho auttoi Flyersiakin maalinteossa

22.02.2022 07:50

Teuvo Teräväinen osui. Sebastian Aho syötti. Numerot Canesille silloin 2-1.@AOP

Carolina Hurricanes voitti Philadelphia Flyersin maanantaina jatkoajalla maalein 4-3. Ensimmäinen erä oli maaliton. Sen jälkeen Sebastian Aho oli monessa mukana. Hän viimeisteli mailansa hipaisulla vahingossa Flyersin 1-1-tasoitusosuman ottelun toisessa erässä. Flyersin Gerry Mayhew veti kiekon maalille ja se ohjautui Ahon mailan kautta harmillisesti maaliin asti.

Teuvo Teräväinen teki maalin toisen erän lopulla. Sen syöttivät Sebastian Aho ja Andrei Svechnikov. Maali on Teräväisen kauden 13:s. Kolmannen erän alussa Patrick Brown toi Flyersin tasalukemiin 2-2. Syöttöpisteen osumasta kirjasi Rasmus Ristolainen. Kyseessä oli suomalaispuolustajan kymmenes syöttöpinna.

Ottelun ratkaisseen jatkoaikamaalin teki Canes-puolustaja Brett Pesce. Carolinan maalilla vahti Frederik Andersen, joka teki hulppeat 38 torjuntaa. Se kertoo selkeästi, että numerot olisivat voineet olla aivan jotain muutakin. Vaikka voitto tuli, Carolinalla painoi meno tässä ottelussa jo raskaana luistimessa. Matsi oli Carolinan kolmas neljään päivään.

”Olimme kamalia alussa. Näki, että energiaa ei ollut, mehut puuttui, mutta kaivoimme reittimme”, valmentaja Rod Brind’ Amour kommentoi ESPN:llä.

Metropolitan divisioonan johtojoukkue Carolinalla on nyt pari välipäivää. Seuraava koitos on perjantaina tulikuuman Patrik Laineen Columbus Blue Jacketsia vastaan kotihallissa Raleighissa.