Teräväinen terävänä – Floridalle konferenssivoitto

22.04.2022 07:53

Teuvo Teräväinen onnistui Jetsiä vastaan.@AOP

Carolina Hurricanes voitti Winnipegin torstaina 4-2 Raleghissa kotihallissaan. Joukkue joutui takaa-ajoasemaan ensimmäisessä erässä, koska Jets teki heti kaksi maalia. Jahdin aloitti toisen erän lopun ylivoimamaalilla Teuvo Teräväinen. Osuma tuli toisen erän viimeisellä minuutilla Sebastian Ahon ja Tony DeAngelon syötöstä. Teräväinen oli lopulta ottelun tehokkain pelaaja 1+1 pinnoillaan ja hänet valittiin ottelun kakkostähdeksi. Ottelun voittomaalin teki Seth Jarvis toisen erän puolivälissä. Carolinan maalilla torjui jälleen Antti Raanta. Fredrik Andersen on loukkaantuneena. Raanta torjui 20 kiekkoa. Hurricanes voitti ottelun laukaukset peräti 46-22. Carolina taistelee tiukasti Metropolitan divisioonan voitosta NY Rangersin kanssa. Molemmat ovat 108 pisteessä ja kohtaavat toisensa runkosarjassa vielä ensi tiistaina.

Teräväinen kertoi ottelun jälkeen lehdistölle, että ylivoimaa on työstetty joukkueessa runsaasti, mutta pienet pelilliset asiat ratkaisevat paljon.

”Homma ratkeaa pienissä taisteluissa ja siinä, että hallitsemme kiekkoa hieman enemmän”, Teräväinen muistutti SB:lle.

”Olimme tappiolla jo kaksi maalia, mutta uskomme aina peliimme, ja jos pelaamme vahvasti omaa peliämme, teemme myös maaleja. Emme huijaa, vaan jatkamme vain ja yritämme ottaa pelin hallinnan.”

MUUTA: Florida Panthers voitti Red Wingsin 5-2 kotihallissaan. Voitto takasi Floridalle itäisen konferenssin voiton ensimmäistä kertaa seurahistoriassa. Joukkue johtaa myös koko liigaa. Lisäksi 12 ottelun voittoputki sivuaa Floridan seuraennätystä. Aleksander Barkov vei joukkueen johtoon 2-1-ylivoimaosumallaan toisessa erässä. Osuma oli kapteenin kauden 38:s. Barkovin tehot ovat nyt 38+48. Pelejä hänellä on pelattuna 64.