TILANNEHUONE

Teräväisellä huolia – Toronto voitti Carolinan

08.02.2022 06:53

Teräväisellä huolia – Toronto voitti Carolinan

Teuvo Teräväisellä on ollut vaivoja jo pari viikkoa.@AOP

NHL

NHL, joka ei nyt pidä täyttä olympiataukoa, jatkui kahdella ottelulla All Star -viikonlopun jälkeen. Kanadalaisjoukkueet juhlivat iloisesti.

M&M. Carolina Hurricanes taipui Toronto Maple Leafsille vieraissa jatkoajalla maalein 3-4 maanantaina. Toronton Mitch Mariner ja Auston Matthews tekivät molemmat kaksi maalia. Toinen Marinerin maalista oli 4-3-voittomaali. Hän syötti lisäksi toisen Matthewsin osumista. Matthews loukkaantui ottelussa. Hän löi päänsä kovaa kaukalon laitaan, eikä pelannut enää sen jälkeen. Hurricanesin Tony DeAngelo teki tehot 1+1. Carolinan maalivahti, ex-Leaf, Fredrik Andersen ja Sebastian Aho liittyivät joukkueeseen All Star -hulinan jälkeen. He eivät osallistuneet joukkueen harjoituksiin sunnuntaina, mutta pelasivat maanantaina. Canesin piti pärjätä ilman Teuvo Teräväistä, joka ei ole vielä parantunut alavartalovammastaan. Nyt hänen paikallaan pelasi Josh Leivo. Carolinassa kuulemma mietitään jo, kutsutaanko AHL:stä vahvistuksia Teräväisen tilanteen vuoksi. Jesperi Kotkaniemi oli poissa kokoonpanosta positiivisen koronatestin vuoksi.

VESKARI. Ottawa Senators voitti New Jersey Devilsin kotonaan 4-1. Ottelu saatiin pelattua, vaikka kaupungissa on päällä massiivinen rauhanomainen Trucker Convoy -mielenilmaus. Ottawan voiton tae oli maalivahti Matt Murray, joka pysäytti 32 kiekkoa. Seläntaakse lirahti ainoastaan ottelun avausmaali, jonka teki Devilsin Nico Hischier ylivoimalla ensimmäisen erän puolivälin tuntumassa. Senatorsin Connor Brown palasi 10 ottelun sairastauon jälkeen pelipaitaan. Leukamurtuma on parantunut pelikuntoon ja sitä juhlittiin tehoin 1+1. Devilsin PK Subban juhli puolestaan 800:ta NHL-runkosarjan otteluaan. Hallissa oli hurraamassa voittoa 500-päinen yleisö.