Teräväiseltä hieno ratkaisu – Kakkokin osui

22.03.2023 07:39

Teuvo Teräväinen onnistui myös maalinteossa. Sebastian Aho jäi tehopisteittä.©AOP

Carolina Hurricanes jatkoi voittojen tiellä New Yorkissa tiistaina. Rangers kaatui lopulta kolmannen erän maalikimaralla osumin 3-2(0-1,0-0,3-1). Voitto oli toinen peräkkäinen Canesille.

Ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä osui vain Rangersin Tyler Motte 1–0-maalillaan, kun ottelua oli pelattu 17 minuuttia. Ottelu muuttui jännitysnäytelmäksi kolmannen erän puolivälissä. Ensin osui Carolinan Jalen Chatfield 1-1. Puolen minuutin päästä siitä Rangersin Kaapo Kakko viimeisteli kauden 13:nnen osumansa täpötäyden Madison-yleisön edessä ja vaihtoi numerot 2-1:een.

Parinkymmenen sekunnin päästä siitä Canesin Stefan Noesen toi joukkueensa tasoihin 2–2. Lopulta Teuvo Teräväisen terävä ratkaisu ajassa 17.27 ratkaisi vierasottelun Canesille. Teräväisen vedon syöttivät Brent Burns ja Jesperi Kotkaniemi, jolle syöttöpinna on kauden 21:s.

Päävalmentaja Rod Brid’Amour oli jälleen pyöritellyt hyökkääysketjuja. Sebastian Ahon vierellä ykkösessä viilettivät Seth Jarvis ja Martin Necas. Kakkosessa pelasivat Jordan Martinook, Kotkaniemi ja Teräväinen. Jesse Puljujärvi oli nelosessa yhdessä Jack Druryn ja Derek Stepanin kanssa. Puljujärvi laukoi ottelussa neljä kertaa.