TILANNEHUONE

Tkachuk yhä vireessä – Luostarinenkin osui

07.02.2023 07:11

Tkachuk yhä vireessä – Luostarinenkin osui

Matthew Tkachuk löysi paikat maanantaina.©AOP

NHL

Floridan paikallisessa Panthers oli tähdistöottelun mainingeissa naapuriaan Tampa Bay Lightningia vahvempi. Florida vei kotiottelunsa maalein 7-1.

Tähdistöotteluun osallistunut Aleksander Barkov pelasi vain noin kymmenen minuuttia, eikä tehopistesarake lisääntynyt. Barkov loukkaantui ottelussa ja joutui jättämään sen kesken. Florida oli silti vireessä ilman kapteeniaan. Se laukoi ottelussa 49 kertaa.

Sen sijaan toinen Floridan All Star -tähti ja koko turnauksen MVP:ksi nimetty Matthew Tkachuk teki ottelussa kaksi maalia ja kolme syöttöä. Hänen pisteputkensa on seitsemän ottelun pituinen ja viiden pinnan ilta sivusi myös hänen ennätystään NHL:ssä. Tällä kaudella 25-vuotias Tkachuk on tehnyt 50 ottelussa tehot 27+44. Viime kauden 104 pinnan ohittamiseen tarvitaan silti vielä osumia.

Myös Carter Verhaeghe oli vireessä. Hän teki kaksi ja syötti kaksi. Eetu Luostarinen vastasi pantterien 4-1-osumasta toisen erän lopulla. Suomalaishyökkääjän kauden 11:tta maalia olivat syöttämässä Brandon Montour ja Verhaeghe. Lisäksi Panthersin maalisaldoa kerryttivät Sam Bennett ja Eric Staal.

”Olen väsynyt. Viikonloppu oli pitkä. Ihmiset ajattelevat, että se on hauskaa ja sellaista, mutta tähdistöviikonlopussa tapahtuu koko ajan paljon kaikenlaista. Se aika oli uskomatonta, mutta näiden kaverien näkeminen on ihan parasta”, Tkachuk hehkutti lehdistölle ottelun jälkeen.

Luostarisen kiekonohjaustaitoja voi ihailla tästä.