Tolvanen iski maalin – Barkov taas mukana

29.10.2023 08:03

Krakenin Eeli Tolvanen ja Panthersin Matthew Tkachuk tekivät kauden ensimmäiset maalinsa joukkueiden kohdatessa Floridassa. Panthers hoiti pisteet kotiin maalein 3–2 (0–1,2–1,1–0).

Tolvasen maali tuli toisen erän alkupuolella ja vei Krakenin 2–0 johtoon Jaden Schwartzin ja Will Borgenin syötöistä. Sitä ennen joukkueelle oli onnistunut jo Jared McCann irtiotosta.

Panthersin takaa-ajo alkoi toisen erän puolivälin tuntumassa Gustav Forslingin kaventaessa 1–2:een. Sitä oli syöttämässä Anton Lundell. Hänelle syöttöpinna oli kauden toinen.

Tkachuk puolestaan siirsi luvut 2–2:een vain 11 sekunnin jälkeen edellisestä. Tasoitusta oli kakkossyöttämässä puolustaja Niko Mikkola, jolle syöttöpiste oli kauden ensimmäinen. Tkachuk sai odotella ensimmäistä maaliaan peräti seitsemän matsia. Se on hänelle ennätys. Syöttöjä tilillä on kuitenkin jo kuusi.

Ottelun loppuluksemat iski Panthersin Nick Cousins kolmannessa erässä. Hänellekin maali oli kauden ensimmäinen. Aleksander Barkov palasi joukkueeseen ja huhki ottelussa yli 20 minuuttia, mutta ei päässyt edes laukomaan kertaakaan.

”Olimme hitaita ensimmäisessä erässä. Puhuimme siitä tauolla. Onnistuimme muuttamaan sitä, mutta illan peli oli hankala. Seattle pelasi hyvin”, Lundell kehui Ballyn haastattelussa.

”He saivat muutenkin vedettyä hyviä laukauksia, mutta Bobby oli maalilla erinomainen.”