TILANNEHUONE

Tolvanen teki maalin – Granlund syötti

13.12.2023 08:22

NHL

Eeli Tolvanen teki Seattle Krakenin neljännen maalin, kun joukkue voitti Florida Panthersin kotonaan kolmannen erän rynnistyksellä ja lopulta nollapelillä. Kraken voitti lukemin 4–0 (0–0,1–0,3–0). Maali on Tolvasen kauden seitsemäs. Maalivahti Joey Daccordille nollapeli oli NHL-uran ensimmäinen ja se tuli 24 torjunnalla.

Kraken katkaisi voitollaan karmaisevan kahdeksan ottelun tappioputkensa. Joukkue oli viimeksi voittanut Sharksin marraskuun lopulla. Ottelun muista maaleista vastasivat Kailer Yamamoto, Pierre-Edouard Bellemare ja Alex Wennberg.

Tappio puolestaan katkaisi Floridan kolmen ottelun voittoputken.

San Jose Sharks voitti kotonaan Winnpeg Jetsin maalein 2–1 (1–1,0–0,1–0) ja katkaisi sillä Jetsin neljän ottelun voittoputken. Sharksin osumista vastasivat Justin Bailey ja William Eklund ylivoimalla. Mikael Granlund oli syöttämässä jälkimmäistä osumaa ja se oli ottelun voitto-osuma. Siitä tuli suomalaishyökkääjän tilille kauden 16. syöttöpinna. Lisäksi Granlund laukoi ottelussa neljä kertaa. Hän on tehnyt tehopisteitä kuudessa viimeisessä ottelussa.

Granlundilta taas kelposyöttö…. ja matsi pakettiin..