Tolvanen ja Barkov osuivat – Granlund yritti näyttävästi

19.03.2023 08:42

Sasha Barkov oli illan kolmostähti.©AOP

Seattle Krakenin Eeli Tolvanen onnistui maalinteossa Edmonton Oilersia vastaan. Tolvanen viimeisteli joukkueensa neljännen osuman kolmannen erän viimeisellä peliminuutilla, mutta Oilers teki Krakenia enemmän maaleja ja voitti Seattlessa 6-4(2-1,2-2,2-1). Osuma oli Tolvasen kauden 15:s.

Oilersin Evander Kane iski ottelussa kolme maalia. Temppu oli pelaajan kauden toinen. Oilers-tähti Connor McDavidille ottelu oli jo 20:s kolmen tehopinnan ilta. Hän viimeisteli Krakenia vastaan pisteet 1+2.

Florida Panthers pelasi vahvan kolmannen erän New Jersey Devilsiä vastaan ja voitti kotonaan 4-2(0-0,0-2,4-0). Aleksander Barkov teki kolmannen erän alussa 1-2-kavennuksen ja loppu oli Floridan juhlaa. Joukkueelle maalasivat sen jälkeen Sam Reinhart ylivoimalla, Matthew Tkachuk ja Reinhart vielä uudelleen Barkovin syötöstä tyhjään maaliin. Barkovin tehosaldo näyttää nyt 18 +42.

Devilsin osumat tekivät toisessa erässä Nico Hischier alivoimalla ja Jesper Boqvist.

New York Ranges nollasi Pittsburgh Penguinsin lauantaina 6-0(2-0,4-0,0-0) kotonaan Madisonilla. Artemi Panarin teki kaksi maalia, Mika Zibanejad teki yhden ja syötti kaksi. Patrick Kane syötti kaksi. Myös Vladimir Tarasenko iski yhden ja syötti yhden. Kaapo Kakko sai peliaikaa reilut 13 minuuttia ja Niko Mikkola puolusti melkein 20 minuuttia. Kumpikaan ei kirjauttanut tehoja. Pittsburghin Mikael Granlund oli paikoilla ja laukoi kahdesti reilun 17 minuutin aikana. Hänen vetonsa valittiin illan näyttävimmäksi vaikkei se mennyt maalin. Rangers-vahti Igor Šestjorkin teki tilanteessa hienon torjunnan. Maalivahti teki ottelussa 33 torjuntaa ja hänet valittiin ykköstähdeksi. Nollapeli oli Šestjorkinin toinen tällä kaudella.

Granlundin rohkea veto näkyy alla toisesta kuvakulmasta…