Tolvanen taas vauhdissa – Ristolainen syötti kahdesti

29.01.2023 08:27

Kyllä lähtee. Eeli Tolvanen iski jälleen maalin.©AOP

Seattle Krakenin Eeli Tolvanen jatkoi hyvää maalivirettään ottelussa Columbus Blue Jacketsia vastaan. Tolvanen viimeisteli joukkueensa 3-1-voittoluvut kotiottelussa kolmannen erän alussa. Osuma oli Tolvasen kauden kymmenes. Tolvanen on tehnyt maalin kolmessa viimeisessä ottelussa.

Tolvasen loistoveto näkyy tästä.

Rasmus Ristolainen vietti kahden tehopinnan iltaa. Flyers-pakki syötti Kieffer Bellowsin ja Owen Tippettin maalit, kun Philadelphia Flyers voitti Winnipeg Jetsin vieraissa maalein 4-0. Flyersiltä osuivat myös Noah Cates ja Toney DeAngelo. Flyersin maalivahti Carter Hart teki hulppeat 40 torjuntaa. Nollapeli oli hänelle kauden ensimmäinen.

Avalanchen Mikko Rantanen keräsi tililleen syöttöpisteen ottelussa St. Louis Bluesia vastaan. Rantanen syötti Matt Nieton ottelun lopulla tyhjiin tekemän maalin. Avalanche otti kotivoiton Bluesista maalein 4-2.

Buffalo Sabres ja Minnesota Wild venyttivät ottelunsa Saint Paulissa voittolaukauksille asti. Wild otti kotivoiton 3-2, kun Mats Zuccarello, Kirill Kaprizov ja Freddy Gaudreau onnistuivat rankuilla. Ukko-Pekka Luukkonen teki Sabresin maalilla kuitenkin 33 torjuntaa. Neljän vieraspelin rundilla Buffalo on kerännyt pisteitä jokaisesta. Suoria voittoja niistä on kahdesta.

Anaheim Ducks ja Arizona Coyotes pelasivat tiukan ottelun lauantaina Kaliforniassa. Ducksin Urho Vaakanainen syötti John Klingbergin kanssa Max Jonesin osuman toisessa erässä. Ottelu eteni 1-1-tilantessa jatkoajalle ja sen ratkaisi Duckseille 2-1 lopulta Trevor Zegras.