Tolvanen teki tärkeän tasoituksen – Puustinen syötti kaksi

19.12.2023 07:44

Eeli Tolvanen teki Krakenin tärkeän 3–3-tasoitusosuman Dallas Starsia vastaan ottelun kolmannen erän viime sekunneilla maanantaina. Tolvasen kauden yhdeksättä osumaa syöttivät Alex Wennberg ja Oliver Björkstrand. Jatkoajalla Seattle ei kuitenkaan onnistunut, vaan Dallas korjasi Thomas Harleyn maalilla kotivoiton lukemin 4–3 (2–0,1–2,0–1,1–0). Dallasin Roope Hintz keräsi syöttöpisteen kakkossyötettyään Jason Robertsonin kauden kymmenennen maalin.

Aleksander Barkov syötti yhdessä Matthew Tkachukin kanssa Sam Reinhartin tekemän Floridan ainoan maalin ottelussa Calgary Flamesia vastaan. Florida niiasi Calgaryssa lukemin 1–3 (1–1,0–0,0–2). Flamesin Mikael Backlund ja Blake Coleman tekivät kolmannessa erässä molemmat alivoimamaalin. Calgary on voittanut kaksi viimeistä otteluaan.

Valtteri Puustinen teki kovaa jälkeä Pittsburghin kohdatessa kotonaan Minnesota Wildin. Puustinen syötti ottelussa kaksi maalia. Hän onnistui ensin ottelun avauserässä Reilly Smithin kanssa ja sitten toisen erän neljännellä peliminuutilla syöttämällä kiekon maaliniskijä Jevgeni Malkinille. Pittsburgh voitti ottelun maalein 4–3 (1–0,2–2,1–1). Viidestä viimeisestä Pens on voittanut kolme. Minnesotan kolmen voiton putki katkesi tähän.

Puustinen oli illan kakkostähti ja hän kerää kovasti kehuja, eikä turhaan. Tilillä on viidessä pelatussa NHL-ottelussa tehot 0+4.