Tolvaselle syöttöpinna – Kane iski kolmesti

16.11.2023 08:21

Eeli Tovanen kirjasi syöttöpisteen Seattle Krakenin vierasottelussa Edmonton Oilersia vastaan. Tasainen koitos jatkui aina jatkoajalle ja lopulta voiton otti Oilers Evander Kanen onnistumisilla. Voitto tuli lukemin 4–3(0–0,1–3,–2–0,1–0).

Oilersin Connor McDavid teki ottelun avausmaalin toisen erän alussa, mutta lopulta Kraken hallitsi toista erää kolmella maalillaan. Jared McCann vastasi 1–1-tasoituksesta, Pierre-Edouard Bellemare 2–1-johtomaalista ja Tolvasen syötöstä Alex Wennberg 3–1-maalista. Kolmannen erän ja jatkoajan osumat iski yksi mies, Oilersin Evander Kane. Hän on tehnyt tällä kaudella nyt seitsemän maalia ja hattutemppukin oli NHL-uran seitsemäs.

Carolina Hurricanes hävisi toisen ottelun peräjalkeen taipuessaan Philadelphia Flyersille kotonaan maalein 1–3(0–2,1–1,0–0). Carolinan ainoan teki toisessa erässä Stefan Noesen. Flyersille onnistuivat Owen Tippett, Travis Konecny ja Ryan Poehling.

Vancouver Canucksin ja NY Islandersin peli venyi jatkoajalle Vancouverissa. Lopulta isäntäjoukkue korjasi pistepotin tuloksella 4–3 (0–2,2–1,1–0,1–0).