TILANNEHUONE

Toni Koskelan valmentajapesti Kyproksella on ohi

22.01.2024 14:49

Jalkapallo

Entisen HJK-luotsi Toni Koskelan, 40, valmentajan pesti Kyprosken AEL Limassolissa jäi lyhyeksi. Seura tiedottaa päättäneensä sopimuksen Koskelan kanssa. Seuran mukaan sopimus purettiin yhteisymmärryksessä. Koskela ehti valmentaa seuraa viime lokakuusta alkaen.

Samalla purettiin myös Marco Spanon, Mikko Lignellin ja Teemu Tainion apuvalmentajasopimukset.

AEL Limassol on yhdeksäntenä Kyproksen liigassa ja 25 pistettä sarjaa johtavaa APOEL Nicosiaa jäljessä.  Limassol ei ole voittanut yhtäkään viimeiseen viiteen peliin. Kauden 20 ottelusta suoria voittoja on kuusi.

”Jo alun perin, kun tämän paikan otin vastaan, tiesin näiden olevan tuulisia pestejä. Lähtökohtaisesti näin, että tässä on silti enemmän voitettavaa. Pohdin, että kaiken mennessä hyvin se olisi kova merkintä cv:hen äärimmäisen haastavissa olosuhteissa”, Koskela totesi MTV Urheilulle.

”Toisaalta asioiden mennessä ”normaalisti” tietää jokainen edelleen ympäristön vaikeuden. Tähän kolmeen kuukauteen mahtui bestsellerin verran tapahtumia ja kokemuksia. Me toimittiin seurassa aikana, jolloin suurimmat vaikeudet alkoivat paljastua.”