Toronto venytti sarjan seiskapeliin – Nylander tähtenä

03.05.2024 06:38

Edelleen ilman tähtihyökkääjäänsä Auston Matthewsia pelannut Toronto Maple Leafs tasoitti ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelusarjan Boston Bruinsia vastaan 3–3:een torstaina. Toronto voitti kuudennen ottelun kotiyleisönsä edessä maalein 2–1 (0–0,1–0,1–1)

Torontoa kantoi ruotsalaistähti William Nylander, joka teki joukkueensa molemmat maalit. Ensin hän onnistui toisen erän lopulla ja toisen kerran kolmannen erän viime minuuteilla irtiotolla.

Toronton Joseph Woll meinasi pelata nollapelin, mutta Boston onnistui kavennusmaalinsa ottelun viimeisellä sekunnilla. Siitä vastasi Morgan Geekie. Woll torjui ottelussa 22 kiekkoa. Bostonin Jermy Swayman torjui 24 kertaa.

Sarja ratkeaa seitsemännessä ottelussa Bostonissa sunnuntain vastaisena yönä. Voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella Florida Panthersin.