Toronton Matthewsilla jo uskomaton maalimäärä

22.02.2024 10:35

Toronto Maple Leafsin tähtihyökkääjä Auston Matthews, 26, teki keskiviikkona kaksi maalia Arizona Coyotesin verkkoon. Ensimmäinen niistä tuli ylivoimalla ja vain viiden minuutin pelin jälkeen. Se oli Matthewsin kauden 50:s osuma. Pelaajalla meni 54 ottelua päästä maagisen viidenkympin yli. Matthews on ylittänyt 50 maalia kerran aiemmin urallaan. Kaudella 2021-22  hän teki tasan 60 osumaa 73 runkosarjanottelussa. Yhteensä pinnoja tuli silloin 106.

Toisessa erässä Matthews taiteili vielä kauden 51. maalinsa yhdessä Mitch Marnerin kanssa. Se vei Toronton 4–2-johtoon ottelussa.

Vaikka Matthews varasti ottelussa koko shown, myös Matias Maccelli onnistui maalinteossa. Maccellille osuma oli kauden yhdeksäs ja se kavensi ottelun 3–1:een. Lopulta Arizona hävisi kotonaan Tempessä kuitenkin lukemin 6–3. Tappio oli joukkueelle jo 11:s peräkkäinen.