TILANNEHUONE

Tottenham lähtee hyökkäämään derby-ottelussa

13.08.2022 17:17

Tottenham lähtee hyökkäämään derby-ottelussa

Antonio Conte pitää hyökkäävästä jalkapallosta.©AOP

Valioliiga

Sunnuntaina Valioliigassa pelataan yksi Lontoon derby-otteluista, kun Chelsea saa vieraakseen Tottenhamin. Spurs-manageri Antonio Conten lupausten mukaan ohjelmassa on hyökkäävää jalkapalloa.

”Statistiikka sen jo osoittaa, että jokainen joukkue, jota olen valmentanut, on ollut paras tai toiseksi paras hyökkäävä joukkue sarjassaan. Minun jalkapalloni on hyökkäävää”, Conte muistuttaa Valioliigan lehdistötilaisuudessa.

”Ideamme on tehdä enemmän maaleja kuin toinen osapuoli. Tiedän, että voittaakseen palkintoja, pelin pitää olla hyvin tasapainossa.”

Viime kaudella Chelsea vei keskinäiset kohtaamiset.

”Pitää tuntea häpeää, jos ei anna kaikkeaan kentällä tai jos laiska. Vakuutan, että viime kauden peleissä annoimme ihan kaikkemme. Viime kaudella oli jakso, jolloin olin tosi epätoivoinen, koska en ole tottunut häviämään kolmea peräkkäin. Viime vuonna oli kuitenkin hankalaa saada hyvä tulos Chelsea-otteluista.”

”Sunnuntaina tilanne on toinen. Olemme työskennelleet nyt kahdeksan kuukautta yhdessä. Olemme kehittyneet ja olimme lopulta neljän parhaan joukossa. Se tehtävä ei ollut helppo. Tällä kaudella pelaamme myös Mestareiden liigassa”, Conte muistuttaa.

Valioliigaa: Chelsea – Tottenham sunnuntaina 14.8. kello 18.30.