TILANNEHUONE

Valioliigan Tottenhamille lisää ottelusiirtoja

16.12.2021 15:12

Valioliigan Tottenhamille lisää ottelusiirtoja

Antonio Conten Tottenham kärsii koronatartunnoista. @AOP

Valioliiga

Valioliigan ottelu Leicester – Tottenham torstaina siirtyy. Leicesterissä Covid-19 -tartunnat ovat lisääntyneet ja joukkueen manageri Brendan Rodgers vaati jo aiemmin ottelun siirtoa. Tottenhamin sunnuntain ottelu Brightonia vastaan jouduttiin myös siirtämään koronan vuoksi. Viranomaiset sulkivat Tottenhamin harjoituskentänkin kolmeksi päiväksi.

Tottenhamin manageri Antonio Conte kertoo, että vaikka nyt päästään taas harjoittelemaan, on kentällä aika tyhjää. Myös U23:set ovat saaneet tartuntoja. Harjoituksiin on osallistunut enimmillään 16 pelaajaa.

Contekin olisi halunnut heti alun alkujaan, että vielä Leicester-ottelukin siirrettäisiin, koska Spurs ei ole vielä täysin jalkeilla.

”Valioliiga ei halunnut sitä siirtää, ymmärrämme sen. Olemme peruneet jo kaksi ottelua”, Conte selvitti BBC:n lehdistökatsauksessa.

Chelsea kohtaa kotikentällään torstaina Evertonin. Kotijoukkueen miehistö testataan vielä juuri ennen ottelua, koska myös lontoolaisten ryhmässä on koronaepäilyjä. Seura ei ole niitä vielä vahvistanut.