TILANNEHUONE

Tottenhamissa keskitytään nyt omaan peliin

19.08.2023 10:30

Valioliiga

Tottenham Hotspur opettelee pelaamaan ilman ikonista Harry Kanea, joka hyökkää nykyään Bayern Münchenin paidassa. Tottenham avasi Valioliigan kautensa viime sunnuntaina 2–2 -tasatuloksella Brentfordia vastaan. Maaleista vastasi silloin Cristian Romero ja Emerson Royal.

Lauantaina vastassa on Manchester United, joka voitti maanantaina kauden ensimmäisessä ottelussaan Wolverhamptonin 1–0.

”Osoitimme viime viikolla todella hyvin luonnettamme, mutta seuraavaksi on tarkoitus pelata enemmän omaa peliämme ja jopa pakottaa vastustaja vastaamaan siihen. Sen on oltava tavoitteemme myös jatkossa joka viikko, jotta näemme miten parantaa tapaamme pelata ja miten se vaikuttaa parhaita vastaan”, Spurs-manageri Ange Postecoglou muotoili ottelun lehdistötilaisuudessa.

”Olemme sellaisessa vaiheessa, että kaikki keskittymisemme on oltava meissä ja oman jalkapallomme kehittämisessä. Jos keskitymme liikaa vastustajiin, emme rakenna omaamme. Olen varma, että kannattajamme odottavat juuri tätä.”

Spurs-pulustajaRomero sai kolhun päähänsä sunnuntain ottelussa Brentfordia vastaan, mutta on nyt pelikuntoinen. Sivussa Spursilta ovat kuitenkin Rodrigo Bentancur, Fraser Forster, Bryan Gil ja Ryan Sessegnon. Manchester Unitedilta sivussa on ainakin Tom Heaton, Rasmus Hojlund, Tyrell Malacia, Kobbie Mainoo ja Amad Diallo. Lisandro Martinezin uskotaan pelaavan, vaikka maanantain peli päättyi häneltä puoliajalla.

Valioliiga: Tottenham Hotspur – Manchester United lauantaina kello 19.30.