TILANNEHUONE

TPS hankki kaksi pelaajaa Pohjois-Amerikasta

31.07.2023 16:22

TPS hankki kaksi pelaajaa Pohjois-Amerikasta

©AOP

Liiga

TPS on tehnyt yksivuotiset sopimukset kanadalaisen Aidan Dudaksen, 23, ja yhdysvaltalaisen Paul DeNaplesin, 24, kanssa. DeNaplesin sopimukseen sisältyy kahden kuukauden koeaika.

Dudas on pelannut AHL-joukkue Ontario Reignsin riveissä. Viime kaudella tehoja tuli 72 ottelussa 12+18. Dudas on myös nuorten maailmanmestari vuodelta 2020.

”Aidan on sähäkkä ja hyvän laukauksen omaava laituri. Viimeiset kolme vuotta AHL:ssä ja kausi kaudelta hän on parantanut tehojaan. Kyseessä vasta 23-vuotias pelaaja joka tulee tepsiin hakemaan seuraavaa tasoa”, TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio sanoo seuran haastattelussa.

DeNaples siirtyy Turkuun NCAA-yliopistosarjasta. Hän on pelannut viimeiset viisi kautta Pennsylvania State Universityn joukkueessa. Kaksi viimeisintä kautta hän on toiminut joukkueen kapteenina ja ennen sitä varakapteenina yhdessä Aarne Talvitien kanssa.

”Paul on monipuolinen rightin pakki, joka pelasi NCAA-sarjan läpi ja tavoittelee nyt ammattilaisuutta. Hän tuo leveyttä ja kilpailua meidän pakistoomme”, Kallio sanoo.