TPS tasoitti pudotuspelisarjan Lukkoa vastaan

16.03.2024 19:09

Liiga

TPS tasoitti pudotuspelisarjan Lukkoa vastaan kotijäällään lukemin 2–1 ja venytti sarjan ratkaisun maanantaille. Lukko voitti ensimmäisen ottelun perjantaina maalein 3–2.

Lauantain ottelun avausmaalista vastasi TPS:n Markus Nurmi ensimmäisen erän viidennellä minuutilla. Lukko tasoitti vartin pelin jälkeen. Tasoituksen teki Sebastian Repo. Toinen erä oli maaliton. Kolmannen erän puolivälissä perjantaina suihkukomennuksen saanut Aidan Dudas laukoi ottelun voittomaalin.

TPS:n maalilla Filip Lindberg teki 14 torjuntaa ja Christopher Gibson koppasi Lukon maalilla 28 kiekkoa.

Sunnuntaina pudotuspelit jatkuvat Vaasassa, kun Sport isännöi KalPaa, joka voitti otteluparin ensimmäisen ottelun perjantaina maalein 1–0. Ottelu alkaa kello 17.