TPS voittoon Raumalla – Lukon kausi päättyi

18.03.2024 21:26

TPS eteni Liigan puolivälieriin voittamalla maanantaina Lukon Raumalla kiivaassa ottelussa maalein 5–3.

Lukon Harri Kainulainen  teki ottelun ensimmäisen maalin ajassa 5.58, mutta TPS:n Lukas Wernblom tasoitti ottelun jo parin minuutin sisään 1–1:een ylivoimalla. TPS meni johtoon toisen erän neljännellä minuutilla Oliver Lauridsenin osumalla. Wernblom hankki erässä myös rankkarin, mutta Kalle Ervasti ampui sen tolppaan. Wernblom onnistui itse toistamiseen erän loppupuolella ja vei TPS:n silllä 3–1-johtoon. Erän viimeisellä minuutilla Lukon Sebastian Repo kavensi vielä 2–3:een. Päätöserässä Lukko kamppaili jatkopaikan puolesta ja onnistui 3–3-tasoituksessa erän alussa – mutta myös TPS onnistui. Aidan Dudas teki ottelun 4–3-voittomaalin erän puolivälissä ja Topias Haapanen laittoi kiekon vielä lopussa tyhjiin.

TPS voitti pudotuspelisarjan Lukkoa vastaan otteluvoitoin 2–1. Turkulaisryhmä kohtaa puolivälierissä Tapparan keskiviikkona.