TILANNEHUONE

Trossardia odotetaan jo kentälle Arsenalin paidassa

22.01.2023 10:46

Trossardia odotetaan jo kentälle Arsenalin paidassa

Mikel Artetan Arsenal porskuttaa vahvasti Valioliigan kärjessä.©AOP

Valioliiga

Valioliigan Arsenalin manageri Mikel Arteta haluaisi laittaa uuden hankintansa Leonardo Trossardin kentälle jo sunnuntain ottelussa Manchester Untiedia vastaan. Arteta on tyytyväinen, että sai hankittua pelaajan. Manageri kertoi lehdistötilaisuudessa, että Trossard oli hänellä seurannassa pitkään.

”Olemme iloisia, että saimme hänet. Seurasimme häntä jo jonkin aikaa. Nyt tilaisuus tuli. Meillä oli tarve pelaajalle, joka on monipuolinen ja pystyy pelaamaan eri pelipaikoilla”, Arteta kertoi.

Trossard, 28, siirtyi Arsenaliin Brightonista loppuviikolla ja pelaa Valioliigassa jo neljättä kauttaan.

”Hän tuntee liigan ja hänellä on tarpeeksi kokemusta siitä. Hänellä voi jopa olla suora vaikutus peliimme. Hän on erittäin älykäs pelaaja.”

Arteta odottaa sunnuntain kohtaamisesta Manchester Unitedia vastaan Emiratesilla intensiivistä ja tunteikasta. Sellaista kuin kaikki Arsenalin ja Manchester Unitedin kohtaamiset kuulemma aina ovat. United pelaa kuitenkin ilman Casemiroa, jolla tuli korttitili täyteen. Arteta kehuu erityisesti Unitedin manageri Erik ten Hagia.

”Hän on tehnyt vaikutuksen.”

”Hän käänsi joukkueen tekemiset ympäri nopealla aikataululla. Hän on ajanut sisään selkeän pelitavan ja näyttää siltä, että pelaajat ovat myös sitoutuneita siihen.”

”Heillä on nyt hyvä energia ja paljon asioita on muuttunut hyvin lyhyessä ajassa, siitä ten Hagille ja hänen valmennusryhmälleen pisteet hyvästä työstä.”

Valioliiga: Arsenal – Manchester United sunnuntaina 18.30.