TILANNEHUONE

Tuchel: Ehkä Arsenalille piti hävitä?

06.08.2022 11:47

Tuchel: Ehkä Arsenalille piti hävitä?

Manageri Tuchel antamassa neuvoja. ©AOP

Valioliiga

Chelsea aloittaa Valioliigan kautensa lauantaina vierasmatsilla Evertonia vastaan. Chelsea lähtee otteluun alla nolo tappio Arsenalille Yhdysvalloissa pelatussa ottelussa. Arsenal jyräsi Floridassa peräti numeroin 4-0. Chelsean manageri Thomas Tuchel pitää tulosta herätyksenä.

”Ehkä meidän oli pakko hävitä Arsenalille? Seuraavaksi he kuitenkin yrittävät ottaa meidän paikkamme neljän parhaan joukossa. Tuo ottelu oli meille todellinen herätys.”

”Nyt jalat ovat taas tuoreina, mutta me emme ole vielä sillä tasolla, jolla voisimme olla. Olo on kuitenkin valmis.”

Illan kohtaaminen Goodison Parkilla on suolainen ainakin siksi, että Chelsea hävisi siellä viimeksi. Lisäksi Evertonin managerina toimii Chelsean pelaajaikoni Frank Lampard.

”Kohtasimme myöhään viime kaudella Evertonin ja me hävisimme. Se on oikein hyvin muistissa. Tiedämme mitä siellä on vastassa – fantastinen ilmapiiri sekä tunteikas yleisö ja joukkue.”

”Arvostamme Frankia ja hänen tiimiään. He ovat osa Chelseankin historiaa. Kunnioitusta riittää molemmilla penkeillä, mutta ottelusta tulee kilpailuhenkinen. Olemme siihen valmiita”, manageri vakuuttaa.

Valioliigaa: Everton – Chelsea lauantaina klo 19.30.