TILANNEHUONE

Tuchel haluaa tunteet ja virheet kuriin

19.08.2022 17:29

Tuchel haluaa tunteet ja virheet kuriin

Tunteet hieman kuumenivat managerien kesken viime sunnuntaina.©AOP

Valioliiga

Valioliigan Chelsea kohtaa sunnuntaina Elland Roadilla Leedsin. Lontoolaiset lähtevät pelireissulle alla kiihkeä Tottenham-tasuri, jossa manageri Thoms Tuchel sai punaisen kortin rähinöistään Spurs-luotsi Antonio Conten kanssa.

”Silloin kaksi miestä vain intohimoisesti taisteli oman joukkueensa puolesta. Se ei ollut mitään muuta ja toivottavasti siitä ei enää muuta paisutella. Se ei ollut iso juttu. Minä tunnen hyvin suurta kunnioitusta Contea kohtaan ja se ei ole muuttunut”, Tuchel kuittaa Valioliigakierroksen lehdistötilaisuudessa perjantaina.

Leeds on tämän kauden kahdessa ottelussaan voittanut Wolvesin 2-1 kotonaan ja pelannut 2-2-tasurin Sourthamptonia vastaan vieraissa. Chelsea on voittanut Evertonin 1-0 ja pelannut tasan 2-2 Tottenhamin kanssa.

”Odotan kovaa intensiteettiä tälle ottelulle. Väki stadionilla on kovin tunteikasta. Pelasimme viime kaudella hyvän ottelun Elland Roadilla. Teimme maalin ajoissa ja dominoimme maalin edustalla. He ottivat punaisen kortin”, Tuchel muistelee.

”Leeds näkee pelivirheet mahdollisuutena. Meidän täytyy hallita virheitämme kentällä. Kun pelataan kovalla intensiteetillä, niitä kuitenkin tulee.”

Valioliiga: Leeds – Chelsea sunnuntaina 21.8. kello 16.