Upea esitys! Lundell ohitti Luukkosen

14.04.2024 07:27

Ukko-Pekka Luukkonen teki Sabresin maalilla 39 torjuntaa, mutta joukkue taipui kuitenkin vieraissa Florida Panthersille jatkoerässä ja maalein 2–3 (2–2,0–0,0–0,0–1).

Kaikki varsinaisen peliajan maalit tehtiin ensimmäisessä erässä. Buffalon Henri Jokiharju syötti Tyson Jostin viimeistelemän ottelun avausmaalin kolmen minuutin pelin jälkeen, mutta Floridan Anton Lundell toi pelin 1–1-tasoihin muutaman minuutin päästä. Kevin Stenlund siirsi Floridan 2–1-johtoon alivoimalla yhdeksännellä minuutilla ja Buffalon Jack Quinn iski 2–2-tasoihin minuutin päästä.

Ottelun ratkaisija jatkoajan loppupuolella oli Floridan Sam Reinhart Aleksander Barkovin syötöstä. Osuma oli Reinhartin kauden 55:s. Sergei Bobrovsky pysäytti NHL-uransa 700. ottelussa 27 kiekkoa. Florida kohtaa vielä Toronton ja Buffalo vierailee Tampassa.

Samaan aikaan Boston Bruins voitti Pittsburghin maalein 6–4 ja piti kiinni Floridan kiusaksi Atlantic-divisioonan kärkipaikasta. Eroa on yksi pinna.

Auston Matthews teki kauden 69. maalinsa ottelussa Detroitia vastaan, mutta Toronto hävisi ottelun jatkoajalla 5–4. Detroitin James Reimer pysäytti 32 kiekkoa ex-jengiään vastaan. Ottelu oli  hänen NHL-uransa 500:s.

Ei onnistunut Luukkonen tässä kohtaa peliä…