TILANNEHUONE

Upea peli, mutta Lewandowski pettyi pahasti

13.10.2022 15:34

Upea peli, mutta Lewandowski pettyi pahasti

Robert Lewandowskin puskumaali oli upeaa katsottavaa.©AOP

Mestarien liiga

FC Barcelona piti Mestarien liigan jatkopaikkahaaveensa jotenkuten voimassa pelaamalla keskiviikkona tasan 3-3 Inter Milania vastaan kotikentällään Camp Noulla. Joukkueen hyökkäyksen kesän huippuhankinta, Robert Lewandowski, iski ottelussa kaksi maalia, joista lisäajalla tullut puskumaali oli henkeäsalpaava esitys. Lewandowski tietää, miksi ottelu oli niin vaikea.

”Halusimme niin paljon tehdä maaleja, että välillä unohdimme puolustamisen ja heidän vastahyökkäyksensä. Inter pääsi liian helposti nousemaan maalillemme ja loi paikkoja”, puolalaispelaaja analysoi ottelun jälkeisessä liigan tv-haastattelussa.

Barcelona on kärsinyt loukkaantumisista ja se tuntuu Lewandowskin mielestä pelaamisessa.

”Joukkueessamme on ollut paljon loukkaantumisia viime viikkoina. Ei ole helppoa, kun kokoonpano vaihtuu usein. Meiltä puuttuu tasapaino.”

”Inter on rankka vastus hyökkääjälle. He puolustavat viidellä ja siellä on aina paikalla se puolustava keskikenttäpelaajakin. Yritimme hyökätä laajalla rintamalla, jotta yksi meistä väistäisi vartioinnin”, Lewandowski avasi.

”Teimme kolme maalia, mutta päästimme saman määrä. Olemme tosi pettyneitä, kun emme voittaneet.”

Barcelonan seuraava haaste on Real Madrid sunnuntain La Ligan ottelussa. Vuorossa on silloin kuluvan La Liga -kauden ensimmäinen El Clasico. Se pelataan Bernabeulla. Barcelona johtaa La Liigaa, mutta Real Madrid on samalla pistemäärällä toisena.

La Liga: Real Madrid – Barcelona sunnuntaina 16.10. kello 17.15.