TILANNEHUONE

Utahille kotivoitto – Markkanen yhä sivussa

16.03.2024 09:45

Koripallo

Utah Jazz katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa ja otti toisen voittonsa maaliskuussa peittoamalla NBA-ottelussa Atlanta Hawksin niukasti lukemin 124–122.

Jazz oli kotiparketillaan edelleen ilman reisilihasvammasta kärsivää tähtipelaajaansa Lauri Markkasta. Suomalainen oli sivussa jo viidettä ottelua. Häntä kuitenkin odotetaan jo pelikentälle – ehkä seuraavassa koitoksessa? Myös Jordan Clarkson oli joukkueelta sivussa.

Kentän tehokkain oli perjantain ottelussa Hawksin Dejounte Murray, joka teki 33 pistettä ja nosti joukkueensa aivan ottelun lopussa vielä taistoon, mutta Jazzin ote piti. Vierasjoukkueen Jalen Johnson teki lisäksi 26 pinnaa. Tappio oli Atlantalle kolmas peräkkäinen. Se kamppailee yhä pudotuspeliviivan tuntumassa.

Jazzin tehokkain oli 25 pisteen Keyonte George. Collin Sexton ylsi 21 pisteeseen. Päävalmentaja Will Hardy oli nyt tyytyväinen kaksikkoonsa. Jazzilta pudotuspeliviiva on karannut. Se on nyt läntisen konferenssin 12:s.

”Heillä on kova usko kykyihinsä. He ovat kehittäneet aika hyvän kommunikaation keskenään kentällä”, Hardy totesi tehoduostaan lehdistölle.

Pum!!….