Valioliigan kärkiottelusta tuli joulutrilleri

23.12.2023 21:30

Valioliiga

Valioliigassa pelattiin kuuma kärkiottelu Liverpoolin kotikentällä Anfieldillä, jonne saapui Arsenal lauantai-illan vieraaksi. Liverpool pelasi jälleen kotonaan tappioitta, kun matsi päättyi tasalukemiin 1–1 (1–1), mutta Arsenal piti sillä sarjakärjen sijoituksensa.

Arsenal otti matsiin erittäin rohkean startin. Bukayo Saka ja Gabriel olivat lähellä onnistumista jo ensimmäisellä peliminuutilla. Lopulta Gabriel iski maalin ottelun neljännellä minuutilla Martin Ødegaardin tarjoilusta. Osuma vei Arsenalin 1–0-johtoon. Liverpool ei hyytynyt. Mohamed Salah tasoitti ottelun ennen kuin puolituntia oli täynnä.

Toisen puoliajan 72. minuutilla Liverpoolilla oli mahtava mahdollisuus mennä johtoon, kun se pääsi hykkäämään viidellä kahtavastaan. Trend Alexander-Arnold pommitti pallon lopulta ylärimaan, eikä johtomaalia tullut. Ottelussa pelattiin lisäaikaa viisi minuuttia, mutta lisämaaleja ei enää juhlittu.