Vegaskin jo tappioputkessa – vastustajan veskari liikaa

20.11.2023 07:51

Vegas Golden Knightsin tappioputki venyi kolmeen sunnuntaina ottelussa Penguinsia vastaan Pittsburghissa. Pens voitti ottelun peräti 3–0 (1–0,1–0,1–0):een Ryan Gravesin ja Noel Acciarin kauden ensimmäisillä maaleilla ensimmäisessä ja toisessa erässä, sekä Jevgeni Malkinin kauden yhdeksännellä osumalla, jonka hän viimeisteli tyhjiin. Ensimmäisessä ottelussaan lokakuisen loukkaantumisensa jälkeen, Pittsburghin maalivahti Alex Nedeljkovic pysäytti 38 kiekkoa ja pelasi uransa kahdeksannen nollan. Hän nousi kokoonpanoon suoraan perjantain AHL-kuntoutuspelinsä jälkeen Wilkes-Barre/Scrantonista, jossa teki myös uransa toisen maalin.

Chicago Blackhawksin tappioputki venyi neljään kotiottelussa Buffalo Sabresia vastaan. Sabres voitti ottelun 3–2(1–0,1–2,1–0). UP Luukkonen torjui Buffalon maalilla 24 kiekkoa. Hawksin nuori tähti Connor Bedard syötti yhden maalin, mutta laukoi muuten vain kahdesti.

Jake Neighbours, Pavel Buchnevich ja Alexei Toropchenko tekivät maalin St. Louis Bluesille ottelussa Anaheim Ducksia vastaan. Ne toivat joukkueelle vierasvoiton lukemin 3–1(2–0,1–1,0–0) ja Anaheimin tappioputki venähti kolmeen. Joel Hofer Bluesin maalilla taituroi hienot 30 torjuntaa. Kasperi Kapanen pelasi melkein 15 minuuttia, mutta jäi ilman tehopinnoja ja laukauksia maalia kohti.