Vegas venytti Dallas-sarjan seitsemänteen

04.05.2024 07:55

Dallas Stars jäi maaleitta kevään pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kuudennessa ottelussa Vegas Golden Knightsia vastaan. Vegas tasoitti sarjan 3–3-voittoihin perjantain kotiottelussaan voittamalla maalein 2–0. Sarja ratkaistaan siten seitsemännessä ottelussa Dallasissa sunnuntaina.

Vegasin tekemät kaksi maalia tulivat molemmat ottelun kolmannessa erässä ja niistä vastasivat Noah Hanifin erän puolivälissä ja Mark Stone lataamalla kiekon tyhjään maaliin. Maalivahti Adin Hill onnistui nollapelissä tekemällä kauden toisessa pudotuspelien ottelussaan 23 torjuntaa. Hän sai apuja myös Stonelta.

Dallasin Roope Hintz laukoi ottelussa kerran, Miro Heiskanen kolmesti ja Esa Lindell myös kerran. Jake Oettinger torjui ottelussa 28 kertaa.