Vegasilta vahva toinen erä – siirtyi kuskin paikalle

13.05.2023 08:09

Vegas voi ratkaista sarjan seuraavassa Oilers-kohtaamisessa.©AOP

Vegas Golden Knights voitti viidennen ottelun Edmonton Oilersia vastaan toisen erän kolmen maalin rynnistyksellään. Loppunumeroiksi tuli Vegasin eduksi 4–3(1-2,3-0,0-1). Vegas johtaa nyt sarjaan 3–2 ja on yhden voiton päässä jatkopaikasta.

Edmonton teki kaikki ottelun maalinsa ylivoimalla, mutta sitä eivät juuri auttaneet Connor McDavidin ensimmäisen ja kolmannen erän alun tällit tai Zach Hymanin ensimmäisen erän osuma.

Vegasille osui ensimmäisessä erässä Jack Eichel, jolle osuma oli jo pudotuspelien kuudes. Lisäksi Vegas teki toisen erän puolivälin jälkeen kaksi maalia puolen minuutin sisään, kun ensin osui Mark Stone ja sitten Reilly Smith, molemmat ylivoimalla. Pian Nicolas Hague viimeisteli loppunumerot kauden ensimmäisellä pudotuspeliosumallaan.

Ottelusarja jatkuu sunnuntaina Edmontonin aikaa.

Vegas Golden Knightsin puolustaja Alex Pietrangelo ja Edmonton Oilersin puolustaja Darnell Nurse olivat molemmat pelikiellossa ottelussa edellisen kohtaamisen nujakointiensa vuoksi.