TILANNEHUONE

Vettel parantunut ja tietää seuraavan haasteensa

31.03.2022 16:25

Vettel parantunut ja tietää seuraavan haasteensa

Sebastian Vettel ei ole ajanut vielä kisaakaan tällä kaudella.@AOP

Formula 1

Aston Martinin kokenut saksalaiskuski Sebastian Vettel, 34, on tervehtynyt koronasta ja saanut vihdoin negatiivisen testituloksenkin. Hän pääsee avaamaan F1-kautensa Australian GP:ssä 8.-10. huhtikuuta. Vetteliltä meni ohi sekä kauden ensimmäinen kisa Bahrainissa että toinen kilpailu Saudi-Arabiassa.

Vettelin tilalla kauden kahdessa ensimmäisessä osakilpailussa ajoi tallin varakuski Nico Hülkenberg, joka oli Bahrainin kisan 17:s ja Saudi-Arabian kisan 12:s. Aston Martin ei siis ole avannut MM-pistetiliään ilman Vetteliä.

Jotkut ehtivät jo miettiä, haluaako Vettel oikeastaan edes enää palata F1-autoilun pariin? Vettel vakuuttaa istuvansa innoissaan jälleen uuden Aston Martinin rattiin. Haaste on erilainen kuin aiemmin. Autot ovat muuttuneet kovasti tälle kaudelle.

”Tätä autoa pitää ajaa eri tavalla. Leikin nyt ajotyyleillä. Samoin leikimme auton kanssa ja yritämme samalla selvittää niitä ongelmia mitä sen kanssa on. Vielä riittää tehtävää. Mielestäni tämä haaste on hauska ja meillä on uskoa, että saavutamme huippumme”, Vettel toteaa F1-sarjan haastattelussa.