Voitto karkasi Klubin käsistä Aberdeenissa

06.10.2023 00:05

Bojan Mlovski iski Aberdeenin tasoituksen 79. minuutilla. @ AOP

Jalkapallo

HJK avasi pistetilinsä Konferenssiliigassa hakemalla 1-1 (0-0) -tasapelin Skotlannin Valioliigan seuran Aberdeenin vieraana torstaina.

Klubi oli hetken aikaa jopa ottelun voitossa kiinni, kun Bojan Radulovic jatkoi Pyry Soirin oikealta tulleen syötön upeasti maalin yläkulmaan. Peliä oli pelattu Radulovicin maalin syntyessä 59 minuuttia.

HJK sai johtomaalin jälkeen hyvän otteen ottelusta ja sille aukeni kaksikin hyvää maalipaikkaa, kunnes Aberdeen pääsi tasoittamaan ottelun. Miro Tenho yritti katkaista boksiin tulleen keskityksen, mutta hänen pukkauksensa ajautui Bojan Mlovskille, joka iski pallon ohi Jesse Östin. Ottelua oli pelattu Mlovskin tasoituksen tullessa 79 minuuttia.

Aberdeen hallitsi ottelua varsinkin avausjaksolla, mutta HJK:n puolustus kesti isäntien paineen. Aberdeen voitti ottelussa laukaukset 16-6 ja maalilaukaukset 5-2. Molemmilla joukkueilla oli ottelussa kaksi huippupaikkaa. Aberdeenin maaliodote oli 1,27 maalia ja HJK:n 0,78. Pallonhallinnan Aberdeen voitti numeroin 51-49.

HJK on pelannut Konferenssiliigan G-lohkossa kaksi ottelua, joista sillä on koossa piste. Klubi avasi Konferenssiliigan syyskuussa 2-3-kotitappiolla kreikkalaiselle PAOK:ille, joka voitti torstaina lohkon neljännen joukkueen, Eintracht Frankfurin, kotonaan 2-1.