TILANNEHUONE

Vuorisesta Porin Ässien urheilujohtaja

20.09.2022 15:33

Vuorisesta Porin Ässien urheilujohtaja

Janne Vuorinen siirtyy Jokereista Ässiin.©AOP

Liiga

Jääkiekon Liigan Porin Ässät on nimittänyt uudeksi urheilujohtajakseen Janne Vuorisen, 39. Hän siirtyy tehtävään Helsingin Jokerien pelaajakoordinaattorin toimesta, jota hän hoiti vuodesta 2013 lähtien. Aiemmin urallaan hän on toiminut pelaajakoordinaattorina ja urheilujohtajana myös Espoo Bluesissa. Vuorisen pesti Porissa alkaa 1. lokakuuta ja kestää ainakin kauden 2025-2026 loppuun.

”Olemme jo pitkään olleet tietoisia siitä, että kehitysjohtaja Tommi Kerttulan pesti päättyy vuoden 2023 lopussa. Nyt meille tarjoutui mahdollisuus kaapata yksi alansa ehdottomia huippuosaajia Suomessa ja toimimalla hyvissä ajoin urheilustrategiamme mukaisesti, mahdollistamme myös Janne Vuorisen hyvän perehdytyksen organisaatioomme ja Liigan toimintatapoihin”, Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen selvittää seuran tiedotteessa.

”Keskustelumme Jannen kanssa etenivät alusta lähtien erittäin hyvässä hengessä ja yhteinen näkemys löytyi nopealla aikataululla. Olen äärimmäisen tyytyväinen, että saamme hänet vahvistamaan organisaatiotamme.”