TILANNEHUONE

Watford vaihtaa taas päävalmentajaa

26.09.2022 15:46

Watford vaihtaa taas päävalmentajaa

Rob Edwardsin pesti Watfordissa kesti puoli vuotta.©AOP

Jalkapallo

Jalkapallon Mestaruussarjan Watford on antanut potkut joukkuetta vain 11 ottelua luotsanneelle Rob Edwardsille. Samalla oven avauksella seurasta lähtee apuvalmentaja Richie Kyle. Ohjat Watfordissa ottaa heti työluvan saatuaan kroatialainen Slaven Bilić, 54. Hän valmensi Englannissa viimeksi West Bromwichia kaudella 2019-2020. Bilićin sopimus on 1,5 vuotinen.

”Mielestämme Robilla oli tarpeeksi aikaa osoittaa kykynsä. Nyt olemme saaneet hankittua kokeneen valmentajan, jolla on kokemusta myös Valioliigaan noususta”, Watfordin omistaja Gino Pozzo toteaa tiedotteessa.

Watford pitelee Mestaruussarjassa kymmenettä sijaa. Viidestä viimeisestä ottelusta on tullut vain yksi voitto. Watford nousi Valioliigaan viime kaudelle, mutta putosi sieltä taas pois kauden lopussa.

Watfordin päävalmentajan paikka on ollut hyvin tuulinen viime vuosina. Vuosi sitten Watford aloitti Valioliigassa Xisco Munozin luotsaamana. Jo lokakuussa puikkoihin tuli Claudio Ranieri. Tammikuussa Roy Hodgson palkattiin italialaisen tilalle ja toukokuussa Edwards peri tehtävän häneltä.

Watford kohtaa ensi sunnuntaina 2.10. Stoken vieraissa.