Winnipegiltä käsittämätön nousu – voitti Canesin

02.03.2024 22:26

Carolina Hurricanes ehti jo 3–0-johtoon toisen erän maaleillaan ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan, mutta Jets teki kolmannessa erässä kovan nousun, viisi maalia ja se voitti vierasottelunsa lopulta maalein 5–3 (0–0,0–3,5–0).

Hurricanesin maaleista vastasivat toisessa erässä ensin Martin Necas 1–0 ja Teuvo Teräväinen kauden 19. maalillaan 2–0, johon järjestelivät syötön Sebastian Aho ja Andrei Svetshnikov. Erän lopulla Aho taiteili vielä 3–0-maalin joukkueelleen mallikkaasti ylivoimalla.

Kolmannessa erässä Carolina ei pystynyt pysäyttämään Jetsiä. Päätöserän kuuden ensimmäisen minuutin aikana Jetsille osuivat Kyle Connor, Nino Niederreiter ja ylivoimalla Mark Scheifele. Erän lopulla maalit nakkasi vielä Sean Monahan ja Niederreiter uudelleen laittamalla kiekon tyhjään maaliin.

Carolina oli voittanut kaksi edellistä otteluaan. Jetsillä oli alla tappio Dallasille, mutta sitä ennen se oli voittanut neljä edellistä otteluaan.

Teräväisen maalin aikaan kaikki oli vielä hyvin….