Yllättävä maalijuhla – Serbia joutui pettymään

28.11.2022 14:01

Vincen Aboubakar teki yhden ja syötti yhden.©AOP

Jalkapallon MM2022

Alussa apaattinen Kamerun heräsi nyt pelaamaan ja rakenteli Serbia-ottelusta jännitysnäytelmän. Tähtipelaaja Vincent Aboubakarin tulo kentälle oli  Kamerunin joukkueelle käänteentekevä vaihto.

+30 asteen lämmössä pelattu Kamerun – Serbia -ottelu päättyi tasalukemiin 3-3 (1-2).

Ottelun alussa pelitapahtumista vastasi ennakkosuosikki Serbia. Aleksandar Mitrovicilla oli useita maalintekopaikkoja, mutta viimeistely ontui.

29. minuutin kohdalla Serbia lähes lahjoitti Kamerunille kulmapotkun, josta Jean-Charles Castelletto hoiti lopulta maalin kulmalta Kamerunille 1-0-maalin. Osuma oli Castelletton ensimmäinen maajoukkuemaali.

Ensimmäisen jakson lisäajalla Serbia tasoitti.

Ajassa 45+1 Dusan Tadic antoi vapaapotkun, jonka toppari Strahinja Pavlovic puski maaliin. Kamerunin puolustuksen kömpiessä Serbian Sergei Milinkovic-Savic veti pallon vielä maaliin ajassa 45+3.

Toisen puoliajan alussa Kamerunin puolustus levisi jälleen ja Mitrovic onnistui vihdoin 53. minuutilla. 55. minuutilla Kamerun vaihtoi kentälle Vincent Aboubakarin, joka muutti peliä. Aboubakar onnistui heti 64. minuutilla. Hän zippasi pallon näppärästi maaliin Serbian sählätessä puolustuksensa. Kahden minuutin päästä Eric Maxim Choupo-Moting veti Aboubakarin syötöstä pelin tasoihin 3-3. Mitrovicilla oli lopussa vielä pari paikkaa, mutta hän ei onnistunut uudelleen.

Molemmilla joukkueilla on nyt yksi piste kahdesta pelistä.